Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara mamma är ej lätt . tack att jag klarade det, till dom klarade sig själva.tack övre makter .


minna alla 6 stycken barn

när ni växte upp.
det var inte lätt.
men vi klarade det tillsammans.
sen blev ni tonåringar .
då var det inte lätt.
när ni fick egen vilja.
det var mycket bråk.
men jag med mitt humör .
ville att ni skulle leva.
helt rätt i livet.
gå livets rätta stig.
men vi klarade alt tillsammans.
ni fick alltid ha era .'
kompisar hos oss.'
i bland bodde de hos oss.
ni lugnade ner er när ni .'
fick egna barn.
det var jobbigt att släppa taget när ni skulle .
klara er själva , vi klarade alt tillsammans av siv birgiita er mamma




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-22 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP