Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låg på soffan vilade foten, tittade på träd topparna på andra sidan vägen.tänkte på fjärran land då skrev jag den här på några minuter


långt långt borta.

i fjärran fjärran land.
sträckte nån ut sin hand,
ger dig ett kärleks band.
som sätter ditt hjärta i brand.
en evig kärlek som räcker .
när du du dina händer sträcker .
till himmelen opp.
där finns framtid hopp.
en hopplöshet i ditt hjärta brinner .
du den eviga friden finner .
evighetens ande dig väcker.
till ditt liv släcker .
evighetens dag brinner .
när du glädje varje dag finner.'
ta vara å vad du får.
innan du till himmelen går.
en dag till himmelen fara.
där skall du evigt vara .'
skrev nu. av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-22 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP