Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka snälla tankar

Om en skulle tänka lite snälla tankar

om sig själv. Ikväll.

En kunde gjort mer, det kunde en visst.

Men ändå....

Allt ligger inte på mina axlar.

Och inte på dina.

Vi har kanske inte ens gjort "så gott vi kunde".

Vi har inte orkat riktigt med på grund av livet.

Om vi skulle tillåta oss att glädja oss lite ikväll?

Åt det vi har. Så länge vi har det...

Okej?












Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-23 00:03



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra idé!
2020-11-25

  stormengudrun VIP
Bravo!!! :-)
2020-11-23

  Feminaz
Så sant!
2020-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra tänkt och skrivet! Trots allt har man ofta en del att glädjas åt:)
2020-11-23

  Öknens Ros VIP
Okej. Låt oss glädjas åt det lilla även när vi inte alltid varit så duktiga. Vara lite mer snälla mot oss själva.
2020-11-23

    ej medlem längre
Bra tänk. NJUT... (men trampa aldrig på någon för att få fördelar!)
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP