Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vilja.

Jag vill ärligt tacka dig
För att du fick mig att förstå
Fick mig att på riktigt inse
Jag kommer aldrig vilja bli som du

Att sakna insikten
Sakna samvetets nerv
Att inte bära på empatins värdefulla kärlek
Hur känns ens det?

När andra människors liv
Kommer i vägen för dig
Då har du och kommer alltid göra:
Gasat på ännu mer

Jag vill aldrig bli som dig
Förvandlas till något sorts samvetslöst äckel
Jag vill bara vara en lycklig skit
En sån som gör så gott han kan.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-11-23 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP