Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älska mera

 

 

Kärlekens ljuvliga förspel

kallas förälskelse

och hennes vackra syster

heter Vänskapen

 

Det sägs att kärleken övervinner allt

men hon tynar bort och dör 

i brist på näring

så ta vara på din käresta

var trofast och slösa med din kärlek

älska dina barn villkorslöst

pussa på dem, krama om

visa och lär dem

vad kärlek är

 

Älska din nästa

var snäll, visa empati och omtanke

sträck ut din hand för att hjälpa

de svaga och utsatta

och visa respekt och hänsyn

för allt levande

ja, värna om djur och natur

tag väl hand om Moder Jord

ty hon ska räcka

till oss alla, i evighet

 

och sist men inte minst

ja, kanske det allra viktigaste

fast ibland det svåraste

att göra

 

 

-Älska Dig själv-

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-09-11 19:52



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jättefint och plättlätt att älska mig själv, förstår inte de som råkat illa ut som inte tröstar sig, boostar sig med egenkärlek, den är ju gratis. Tyvärr importeras självtvivel och självförakt ibland i sjuk hjärntvätt. Tur och tacksamt att vackra själar som Du Alysse och många av oss vill, försöker och påminner om vikten om goda tankar, gärningar och att vi tillsammans bidrar till god energi. Ju fler ju högre frekvens.
Din text är vacker och viktig. Belysande.

Tack *hjärta*
Massa kärlek till Dig

2023-09-22

  Ninananonia VIP
Så viktigt!
Gillar!
2022-11-07

  Lars Hedlin
Så fin så berörande och fin!
2022-10-24

  S.A.I. Steve Lando
Älska mer!
2022-09-28

  Den skrivande tysta
Så vackert sant!
2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP