Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8


Baksmälla gnällig humor




Om jorden inte snurrar så hastigt
så slutar det regna
och lugnet breder ut sina vingar
skulle de flesta må bättre
Måste ketchupflaskan explodera
huvudet dunkar
Gårdagen har inte landat och bensinen
tar snart slut i tanken
Stormbyar gör det svårt att landa
ibland känns livet så

God morgon älskade uggla



anm.
bedrövligt Samsung har ändrat programvaran
kanhända de som skriver med tummarna tycker det är bra
de får ett tangentbord liksom laptop
då skärmen ligger vårätt

vad tänker de på? hur många utslitna tummar
i framtiden kommer det då?

kommer du ihåg klokuggla vad mycket fel jag skrev
det förekommer ännu
har fått en duttpenna av Julia
och en av åskbollen :(
det fungerade bättre för mitt långfinger då bokstäverna var större
nu jädrans är de pytte igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-11-24 06:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hahaha rolig
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP