Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten


Grått

Landet är grått
trädens grenar
spretar i höjden
utan löv

Det vilar
något ödesmättat
i det dystra
gråa




Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-25 15:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, men invärtes måste man glädja sig!
2020-11-30

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat, ja det är värsta tiden nu
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP