Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min bror leif .kram


kära bror leif

du blir så glad.
när jag ringer .
du har din dotter .'
du är ganska ensam
din fru monica.
dog i als för .
för 5 år sen,
du berättade att hon .
hade als det var 4 jobbiga år
innan hon dog.'
kära bror jag gick in i mörker .
när du berättade det.
är glad jag följde henne mot slutet-jag kunde ge henne glädje .
hon kände at jag älskade henne ,
hade varit med om så mycket död
kära bror du har fått hjärtfel 2 gånger .
när din fru var sjuk,kära bror är med dig .
jag ringer kram. din syster birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 12:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt skrivet av en syster och medmänniska!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP