Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött måste lära sig förlåt så alla mår bra


en freds ängel

önskar jag vore ,
en freds ängel.
minna alla kära.
några av minna .
barn,barn ni måste förlåta .
för att må bra skälv.
kan inte vara bitter på .
en av era föräldrar.
ni måste börja tala,'
ni förstör livet för er.
dom har gjort fel.
men man kan vara sams.
ni vet inte hur länge.
ni alla har varandra,
förstår ni är bittra .
men alla kan göra fel.
vill bra ni förlåter .
ni mår inte bra själva,
till min son son förlåt dim mamma
till mina son döttrar . förlåt er mamma . mår ni alla bättre kram er farmor birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 14:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du borde posta ett brev till dem med din dikt
ett brev säger mycket/mvh

2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP