Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den nu.


friden,'

jag söker efter friden,
oron i min kropp brinner .
jag söker efter stillheten,
i mitt hjärta
jag söker och söker .
.finner den ej.
jag måste gå ensam.'
klara det själv.
döden du har .
gjort jag hamnat i.
avgrunden många gånger .
.men jag klättrar upp i gen.
till livet i gen.
mitt hjärta är i tusen bitar.
skall jag finna friden.
innan jag hamnar i evigheten-
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-29 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP