Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste ge förlåtese .kan inte leva med hat i hjärtat , då förstör man sitt eget liv. kärleken som för oss vidare


roine ger förlåtelse

jag har ej svikit dig ,''
jag måste ge han förlåtelse .
han som orsakade din död.,
jag hatade han ville bara,
han skulle dö ville döda honom,.
min som kan inte leva .
med hat det förstör hela livet .
jag mådde så dåligt,
ringde till han som orsakade din död.
när han körde ut med traktorn.
du åkte rakt in i den dog direkt .
jag var så ledsen orkade inte leva,
var tvungen veta varför .
fick vete hur det gick till.
var tvungen förlåta .
det var en olycks händelse .
jag gav förlåtelse .
vi var lika ledsna båda.
måste tänka på dina 5 syskon .
så jag klarade leva vidare , kram min son älskar dig din bror , ni finns i mitt hjärta nu när ni är änglar av siv birgitta din mamma




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-11-29 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP