Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brandskadad



Vi är gnistor
från en himmelsk brand
Vi sträcker ut vår hand till varann
Samlade flagor från din själ
fogade ihop med kärlekens band
Vi vill varandra väl
än vi står brandskadade
efter fallet då vi vandrade
genom solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-11-29 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP