Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅT HELVETE MED JULEN II

Åt helvete med julen

Den har sitt ursprung där

Advent är grå och mulen

och inte alls så kär

Men även om det vore

typ 15 plus och sol

så skulle jag ta avstånd

precisely som i fjol

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-11-29 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP