Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev nu.stod och tittade ut genom fönster . då skrev jag det här .finns ingen jag tänker på . väljer bara fel. killar då får man lida för det.bättre att vara ensam genom livet


kärlekens ros

du gav mig kärlekens ros..
det var kärleken ,
jag tog emot den.
gav den tillbaka.
vi kände lycka ..
tog ut glädjen.
så länge vi har varandra,.
innan våra vägar skils åt.
du lyser i mitt hjärta.
i både glädje och sorg,
den tid vi fick tillsammans .
det var att ta och ge,
skall fånga lyckan.
om man kan.
skall aldrig släppa den.
bara ta och ge hela tiden.
så länge man har varandra.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-30 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP