Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver och skriver .är min terapi-


en kärlek.

till dej jag kände.
som i mitt hjärta brände .
den var alldeles het .
kändes som en magnet .
när jag på dig tänkte.
tårar i ögonen blänkte.'
jag var alldeles het.
den bästa kärlek jag vet .
om dig jag drömde..
alt annat jag glömde .
tänkte på alt som var du.
jag vill ha den kärleken nu.
din ande i mig brinner .'
när jag glädje i dig finner ..
din ande och din röst
ger mig glädje och tröst .
en evighet som brinner .
varje dag jag din kärlek finner .
av siv birgitta.skrev klockan 7 i morse . den kom i mitt huvud skrev ner den




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP