Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindakraft och ljus

Kärlek är inte förgäves.
Om den möter sitt segel,
fyller den sin kraft och bär mot dig.
Du äger den inte.
Den slår följe med dig,
om du ger den frihet att andas sin lycka.
Då faller ljuset över dig, som en morgonsol.




Prosa av Feminaz
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-01 08:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin betraktelse över kärleken. Läser och njuter.
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz