Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack minna djur att ni finns , ni sänder ut så mycket glädje o kärlek


min vove,

vaknade i natt .'
då satt hunden tittade.
på mig i sängen.
gå och lägg dig var fin vove
sa jag till henne,.
hon är bekymrad ,
när jag har ont i foten.
hon tittar och tittar ,
samma katterna klättra på bokhyllan .
orkar inte bry mig .dom vil jag tittar .
vaknade på morgonen.
snövit sov på minna ben . vill att jag skall gå upp.
sen stora katten river på minna soffor .
då vet hon jag blir arg går upp.
anki du vill gärna bestämma .'
du är bara en bortskämd katt 17 år .'
sotis är den som är enklast av alla djuren.
minst problem nu är det full fart igen .
bara ge mat så går dom o sover i gen.'
då kan man tänka på voven o sig själv,mina galna djur . av siv birgita




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-01 09:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Djur kan ha riktigt stor betydelse i ens liv. Väl beskrivet här. Applåd.
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP