Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver min terapi . vill bli fri från alt


röda blommor .

du gav mig blommor röda.'
jag vile dig bara döda..
du mej alltid svek.
du tror kärlek är en lek.
du hade varit gift förut.
det hade blivit slut.
varnings klockorna borde ringa,
skulle i från dig springa,
fick passa din 5 års kille,
fast det jag inte ville .
du var alltid ute och drack.
från mig och barnen stack-
du visste inte var trohet var .
fast du till många är far .
du gjorde mig så illa .
till sist jag dig inte gilla..
vile bli fri från alt
dit hjärta är dött och kalt.
du ringde 1 år före din död. ville vi skulle bli tillsammans i gen .
du skulle komma tillbaka när våra barn var stora , hur kan man vara spå dum .
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-01 11:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Blommor ursäktar inte otrohet och svek, bättre vara utan sån karl.
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP