Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptan


I avskildhetens
rum
bland flackande
lågors sken

Jag sökte en
tanke
Som syntes
befriad och klar

Och fann den
i inre rummet

Där alla ljusen var




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-01 11:19



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Vackert befriande val
-i ljus

Tack!
2020-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det inre rummet och där hitta det man söker!
2020-12-02

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt, sammanhållen med rimmen.
2020-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
Så fin så!
2020-12-01

  Kungskobran VIP
När ditt inre rum
är fyllt till varje tum
med kärlek och tro
vaggas du sakta till ro
2020-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan, som vi sjunger i en sång.

2020-12-01

  Solstrale VIP
Vackert och begåvat skrivet!
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP