Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev nu. känner mig kraftlös . kanske dåliga blodvärden i gen .fryser hela tiden.kanske för jag slutade med medicin


kraften rinner ur-

du sitter där trött .'
ditt hjärta är sorgset dött .'
dagen och natten är långa.
du orkar inte kraften fånga.
tänker ett litet ögon blick.
vad du av livet fick.
kraften dig runnit ur.
men du lever har tur.
ta reda på din dag,
du måste orka ta nya tag.
dina alla år försvinner ,
en dag du ny glädje finner .
kraften dig snart nå,
då kommer du glädje få.
ditt hjärta brustit itu,
du känner ingen glädje nu,.
tänk alla barnen du fått .
men inte lyckan förstått .
av siv birgitta ,skrev nu. när jag saknar all kraft




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-02 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP