Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack till alla som gav mig blod, jag har ert blod i min kropp .tack för att ni finns . alla kramar all kärlek till er , tack jag älskar er


jag lever.

tack till dom .som gav blod
jag fick blod ,av flera personer.
på intensiven tack, vare er lever jag i dag,'
jag var döende i december 2018.
hade fått tarmblödningar av all medicin.
förlorat mycket blod, kirurgen var med mig höll mig .
i handen är det så det känns att dö.
vi åkte ner i nån källare väntade på mer blod
det kom en bil med mera blod .sen fort till intensiven
alla börja slita dra i mej .dropp blod samtidigt .
allting var bara svart . fick syre orkade inte andas,
allting vara svart ,man försvann
sen såg jag mitt guldkors lysa, .jag följde det hela tiden.
sen vaknade jag upp det kom en doktor
vi trodde aldrig du skulle klara dig så det finns ängar .
när man behöver dom. när det händer nåt .
känner jag änglar om kring mig. vet jag alt går bra .
tack andevärlden, ni gör livet lättare
jag älskar er . tack vare er lever jag
av siv birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-02 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP