Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt bara titta ut . då kom den här i mina tankar


ditt hjärtslag.

jag vill känna ditt hjärtslag,
älska dig mer och mer för varje dag,'
vill känna glädjen du ger .
när jag på dig ser.'
glad att du finns till.
det ända jag vill.
att du ger mig lycka.
jag om dig tycka.
att du kärlekens väg går.
du all glädje får.
du skall mig förstå.
det är bara vi två.
du tröstar mig i sorg och nöd.
enda till min död
du ger mig kraft på mig tänker
när jag inte mår bra mig ner sänker .
för oss det eviga ljuset brinner .
att vi tillsammans lyckan finner
din ande i mig brinner .
när jag kärlek i ditt hjärta finner . av siv birgitta, skrev nu.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2020-12-02 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP