Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockrent

++


ett samhälle som inte byggs upp
av hederliga människor
kan varken räkna med politiker
eller myndighetspersoner med rena händer
till slut kommer dagen
då förtroendet förbrukats
och då står folket avklädda, söker
frukterna efter sitt mödosamma arbete
men de ohederliga ser om sitt hus
så de har ett dukat bord att gå till
Varför är det alltid de som sliter ont
för sitt bröd
som får betala räkningarna

i alla tider och framöver
florerar orättvisorna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-12-03 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP