Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


otålighet Senryu


är inte en dygd
va denna brådska Oskar
varför hialös?




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-03 17:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Frågar mig detsamma länge. Något ,med tiden kanske?
Pinsamt och ledsamt
2022-09-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP