Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minna kära barn för kärleken förlåtelsen vidare . då blir det en bättre värld


mina barn december 2020

minna 3 stycken söner . min dotter .ni är vuxna nu.
jag hoppas att ni tycker , att jag inte är galen som skriver dikter.
kärleks dikter vill att ni skall föra kärleken vidare
finnas ingen jag kan ge dom till.
det som kommer i mina tankar ,
skriver jag ner det rinner som vatten.
måste skriva direkta.'
annars glömmer jag alt .
det är bara att tänka kärlek,
då kommer alla dikter
bara tänka på dom man tycker om ,
då rinner bara alla dikter ur mitt huvud.
det finns ingen som har mig kär skriver ändå.
mitt hjärta känns som is.
läser aldrig vad jag skrivit ,
klarar inte det är jobbigt .
skriva är min terapi.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-03 15:23



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat,
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP