Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom mörkret ,.

tillbaka till ljuset.
döden du sänker mig ner .
till mörkrets avgrund,
tar tid ork att ta.
sig hela vägen opp igen.
sen kommer åter mörker o död.
hela tiden det rinner på. '
sen måste man tillbaka.
ta sig tillbaka till livet .
i bland orkar man inte,
då behöver nån stå i ljuset.'
ta tag i en så man inte faller i avgrunden,.
en gång till döden du ,'
är svart och skrämmande,
varför tar du alltid dom.
som står mitt hjärta nära.
både människor och djur,
döden du måste verkligen älska mig .
efter som du är efter mig jämt.
av siv birgitta . skrev nu på morgonen




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2020-12-04 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP