Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

vill att du skall vara .
vara nära nära mig..
fånga upp mig .
när jag faller i avgrunden.
du skall känna min sorg..
se minna tårar som rinner .
du skall vara min vän..
som jag kan tro.
och lita å jämt.
du skall vara ,
en klippa i mitt liv.
du får inte vara svag,
du måste ha styrka ..
att räka ut din hand.
när min kraft rinner ur..
du måste trio på mig.
när jag faller i avgrunden.
med din hjälp kommer jag
tillbaka till livet igen.
av siv birgitta skrev i morse satt och tittade ut ,helt mörkt ute




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2020-12-04 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP