Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinter kärlek

Skrubbsår av vinden.
Det som helar mig ditt du.
Frestad att älska.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-04 11:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Visst är den.
2020-12-04

  Solstrale VIP
Bedårande!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP