Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev nu när jag pratade med kims mormor


kära kim.

din syster är mitt barn,barn.'
du är hennes lille bror .
jag har varit din extra farmor ,'
sen du föddes din pappa är afrikan.
du är helt mörk och lockig.
pratade med din mormor.'
hörde att det inte går så bra ,
blir glad när du lyser upp.
när du ser mig säger du.
hej farmor lyser som en sol.
bry dig inte om dom som dömer
du är du kim. jag älskar dig för den du är.
älskar dig lika mycket som mina egna barn,barn.
tro bara på dig själv,det är kärleken som räknas .
inte hur man ser ut, vad man kommer i från
kim kramar all kärlek till dej.
du är du.tro bara på dig själv .jag är med dig hela tiden.
dinextra farmorv sivbirgitta ,tänk varje dag jagälskar dig tror på dig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2020-12-04 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP