Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underkänt


Pandemistrategi

Sverige har en pandemi
vad är betyget på vår strategi
en professor i filosofi
säger om regeringens regi:
naiv
slapp och
otydlig




Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-04 18:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Precis som Coronaviruset, skulle man kunna säga då. Så snart man tror att man vet hur det fungerar så glider det undan. Efterkloka har alltid rätt.
2020-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Det bästa vore givetvis att isolera hela befolkningen i koncentrationsläger.
2020-12-04

  AiA Maria den fria

Reflekterar

Regeringen är människor valda av folket -alltså människorna som samhället består av.

Speglar ”naiv,slapp o otydlig” vårt samhälle...alltså oss-vi-människor...

Tack!
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP