Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kampsång


MIG ISOLERAR MAN INTE

Mig isolerar man inte

Jag förblir fri man på stan

Klarar ej av karantänen

Nej, jag kan aldrig bli van

Klaustrofobin är en snara

Och den får inte dras åt

Mig isolerar man inte

Så lyder min klagolåt

 

LARZ GUSTAFSSON 4/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-12-04 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP