Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visselpipan



visst är det tragiskt
varför får inte alla savrik rönngren skära
varför får inte kniven snitta mästerverket
denna lilla visselpipa
skapad till vårens ankomst
blomdoft fågelsång lätta vita molnkuddar
flyger lössläppta
varför får de inte blåsa
sprittande toner ur vårens pipa

visst är det tragiskt
det finns människor som dör
pandemins spår
värdefulla liv går till spillo
inte är det glömska utan viljan
de inte följa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP