Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste själv "göra jobbet"

Blockeringar är som ånga på badrumsspegeln... Den hindra dig från att se dig själv . Den dimmiga konturen av ditt ansikte blir till ett skrämmande monster , och du springer hellre din väg än att torka av spegeln .Hatar du dig själv för att spegeln är immig? Varför hatar du då dej själv för din mentala dimma? När du pustar spegeln hittar du dig själv .































Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jonny Björk
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-12-05 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Björk
Jonny Björk