Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ger värme.

har missat många år .
av värme och kärlek.
för många som .
velat ge mig det.
jag har inte vågat.
ta emot den varit rädd,
har tänkt han kommer och döda mig.
han dödar säkert mig .
därför har jag valt att vara ensam..
det kanske funnits nån,
som varit snäll och god
. när man älskar nån .
brinner alt av värme
vill dela med sig av all glädje
ja man får lida för alla misstag som man gör
gud förlåt mig at jag hatade roland.'
ville bara att han skulle dö. så han inte kunde göra mig ila .
förlåt mina tankar du vet att roland var en ond människa .
har dåligt samvete att min stora son fick rädda mig många gånger .
förlåt vill rena mitt hjärta av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2020-12-06 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP