Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller inte


Vaccinera sig

Vaccinera sig
eller inte vaccinera sig
det är frågan




Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-06 23:09



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Jag svarar ja, i solidaritetens namn.
2020-12-10

    Lena Staaf VIP
Vaccinerar sig gör man för att skydda sig själv men framför allt för att skydda andra. Om alltför många låter bli så tillåter vi viruset att fortsätta spridas.
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP