Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ MÅNGA FRÅGETECKEN

Så många frågetecken, Fader

Så många floder jag ska över

Ge mig den klarhet som jag saknar

Ge mig den styrka jag behöver

Fiendesidan sår förvirring

Men Ditt Ord är mitt ljus, min lykta

Hjälp oss förvalta våra pund väl

innan vi alla blir bortryckta

 

Tiden är mörk och mycket dyster

Men fatta mod nu, broder, syster

Vi har en hel värld som ska vinnas

som inte tror att Du kan finnas

Du leder oss ett steg i taget

Djävulen har förlorat slaget

Inga förbannelser kan rår på oss

Synden kan aldrig mera få oss

 

LARZ GUSTAFSSON 7/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2020-12-07 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP