Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag upplever mänskligheten bemöter tro.


Finns det tro

 

I natt jag drömde något som
jag aldrig drömt förut
Jag drömde om en jättesal
där statsmän satt på rad.
De satt och fatta ingenting
och reste sig och sa.
Vad är det för ett jävla sätt
att komma hit och tro.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-08 01:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-)
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP