Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


....

 

 

uppehåll

paus

tystnad

 

men ändå

 

din närvaro inom

i avståndet

och decembers grå värme

som kryper

 

innanför mina valv

ekande tiden sakta

 

smeker 

längtar

 

i det bortglömda språket

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-09 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP