Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endast


i tystnaden kan jag lyssna till mitt eget hjärta
jag kan vara omgiven av havets sorl
fåglarnas kvitter i en berså
Det gör inget jag går hopsamlad
med öppet sinne bland löven
rödnäst
bland nyponens rött




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-09 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP