Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinande spjut


En frostad krans
av iskristall

kring lyktan
som du bär

Med
ormbunksbladens
vassa spjut

som snart av
värmen löses ut

Då du tänder
ljuset inifrån

Ska värmen
spridas i vart hus

från din lågas vita
klara ljus




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-09 15:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rytmiskt och melodiskt om det inre ljuset som värmer och tinar upp.
2020-12-09

  Kungskobran VIP
Allt ljus av betydelse kommer innifrån
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP