Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget har ingen manual



uppfylld av hastandets

inbyggda skygglappar

söker oupphörligen

kugga in längsefter

den snitslade banan


men


finns ingen enkel manual

för hur man tar sig

från rött till grönt

från ökendissonans

till utandningsdepå




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-12-10 12:07



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Ah denna gillade jag starkt...den är metaforiskt och jag föll ju för titeln vill jag minnas när jag alldeles nyss halkade in och klickade på denna....ur ditt alster bland senaste...så....jag måste nog säga att jag såldes in med fortkörningsböter redan i titeln: Wroooooom! Bokmärke på denna.
2020-12-21

  Elinor Sörensson VIP
Bana snitslad med stress
leder lätt vilse.
Och två härliga nyord
till samlingen.
2020-12-11

    Lena Staaf VIP
Börjar man med att inse att tillvaron är komplicerad så blir det genast enklare sedan. Klok dikt!
2020-12-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det enda som är enkelt är att det inte är enkelt...
2020-12-10

  Öknens Ros VIP
Ingenting är enkelt här i livet, inte ens med snitslad bana.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP