Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbärsblommor

Tänder ett ljus.
I mitt hjärta.
Som brinner.
En låga.
Så klar.
Som stjärnor.
Att jag nästan.
Kan ta på dem.
En smekning.
Av bärnsten.
Jag ler.
Mitt leende.
Ditt leende.
Har du gömt.
Har du glömt.
Bortom frusna nätter.
Minnenas akvarium.
Innanför ett glittrande hav.
Utanför ett porlande vattenfall.
Ju mer jag älskar.
Desto mer skör.
En doft av svartvinbär.
Du solnedgång av oss.
Jag låter det få vara så.
Låter det vackra grönska.
Som ett halsband av körsbärsblommor.
Jag bär runt min hals.
Ett budskap.
Om att något vackert.
Kommer ske.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP