Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tindrande tiara

Turkos tusensköna.
Tröstande trasdocka.
Tänkvärda tankar.
Trevande tyst.
Tvekande tvekan.
Trippande tår.
Transparenta tårar.
Tukanernas tvillingnötter.
Trånande tjejer.
Tristessens tristess.
Trevlig tillvaro.
Torkad tussilago.
Tillbakadragen tiger.
Tassande tassavtryck.
Teal tapet.
Tömd text.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-11 03:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
T-jusigt... Gillar din T:e-dikt!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP