Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MOT EVIG VÅR

Som om fåglarna

inte orkar sjunga

eller fågelsång

inte orkar fram

Som om ögonlock

ständigt ligger tunga

över blick som är

bistert allvarsam

Dok på dok och ett

stort antal sordiner

Döden har bråda dagar

detta år

Lycka kan icke köpas

för sekiner

Hoppet hankar sig fram

mot evig vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2020-12-11 04:58



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Den här gillade jag:-) Hoppet är det sista som släpper!
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP