Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu

Det finns någon som inte jag har sett
någon som jag inte ännu träffat
någon som kan hålla min hand
Någon är den där som tycker om mig som jag är
som kan se bortom all ytlighet
någon som tror på sanningen
som inte vill gömma sig
som kan visa mig att den här världen är till för mig också
För just nu är den inte det
det finns för mycket som säger mig att det inte finns en plats för mig
inte här inte nu
Men kanske sen
Och jag hoppas att du kan visa mig att det finns en tid för mig någonstans, någonstans
I drömmen är jag med dig
jag drömer mig bort för att finna en lust
en lust som kan hålla mig kvar här ett tag till
tills den dag du kommer och hämtar mig
Då är det du och jag
du och jag för alltid
Inte här
inte nu
men om ett tag
jag känner det på mig....




Övriga genrer av annat
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-07-18 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annat

Senast publicerade
ensamt
svart
Inte nu
* Se alla