Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Katter är då för roliga, de har ned saker från en viss höjd, precis som om de kunde komma undan med litet av varje. För hur skulle en väl kunna som 'läxa upp' en katt, som om det vore ett barn vilket mest leker och är nyfiken rar.


Något litet om katter?




Kvarskatten och arvskatten
sticker iväg som
ena pilar men

kommer stolta redan
gåendes sedan med
svans i vädret

och visar upp
röv för envar
nyfiken att 'tjuvkika'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-09-21 20:13



Bookmark and Share


  Koloristen
Vissa katter äro skatter.
2021-09-21

  ULJO
Kater finns i en rad kategorier. Kul.
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP