Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Den jag är inuti mig själv.
Ett harmoniskt kaos.
Där det gammelrosa i svarta kontraster.
Igenom flortunna andetag.
Speglar sig vinden.
Min egna.
Utbringar en skål.
En skål för oss.
Du smeker mig.
Med din videung.
Jag njuter.
Så tyst att det nästan hörs.
Nästan drömskt.
Som ditt paradis.
Som min sagobok.
Stunder att bevara.
I mitt hjärta.
Doften av oss.
Välbevarad.
Jag vill tro det.
Vad annars vore vi?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-13 15:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"Så tyst att det nästan hörs". Wonderful !
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP