Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos

Från min arena
ser jag tiden
genom stjärnorna




Fri vers av Margit Grell
Läst 641 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-12-14 23:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ren och storslagen.
2021-01-01

  BenGust VIP
Tänker på att kunna filtrera bort allt
ovidkommande och därigenom få ett
kristallklart synfält.
2020-12-20

  Nils-Robert
Så poetiskt uttryckt om att se världen.
2020-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att leva med öppna sinnen!
2020-12-16

  Kungskobran VIP
Tidens oändlighet lyser genom din dikt
2020-12-15

    ej medlem längre
Vilket vackert evighetsperspektiv!
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell