Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Om svarta hål finns, varför inte vi som allt annat... Av Horace.


Kritik på en text (2170) rimmad svenska






Texten får mig att tänka,
på en väninna som är änka,
har ett svart hål i sin själ,
patience slå tiden kan ihjäl,
litet av tröst stjärnor de blänka...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-06-22 09:28



Bookmark and Share


  ULJO
Ensamma behöver få tröst i sitt vemod
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP