Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fotot 2016 under bron strömmade barkbåten förbi hörde hovklappret försvinna i fjärran


Förundras gör vi inte

 

det är allmänt känt
att med rätt incitament
så har det dystra vänt
uppmuntran alla behöver
då behövs inga klöver
plötsligt sliter myrorna
utan ersättning för kung och fosterland
förenade stiger de i land
med vapen i hand

Då finns inga hinder
eller rädslor som binder
frågar mig vem trollkonstnären var
som fick dem ur gravarna resa
kanhända någon dolt dem bakom sin näsa

en sådan underbar värld
vilka insikter om människor vi fått
dagarna i selen pållarna gått

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-12-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP